Du är här: Funktioner > Smart Coaching > Träningsansträngning

Träningsansträngning

Funktionen träningsansträngning i Dagboken i Polar Flow webbtjänst anger hur hårt träningspasset var och hur mycket tid som behövs för fullständig återhämtning. Den här funktionen anger om du har återhämtat sig tillräckligt för ditt nästa träningspass och hjälper dig att hitta balansen mellan vila och träning. I Polar Flow webbtjänst kan du styra din totala arbetsbelastning, optimera din träning och följa din resultatutveckling.

Funktionen tar hänsyn till olika faktorer som påverkar din träningsansträngning och återhämtningstid, såsom puls under träning, träningstid och dina individuella faktorer, t.ex. kön, ålder, längd och vikt. Kontinuerlig övervakning av träningsansträngning och återhämtning hjälper dig att känna igen personliga gränser, undvika över- eller underträning samt justera träningsintensitet och träningstid enligt dina dagliga mål och veckomål.

Funktionen träningsansträngning hjälper dig att styra din totala arbetsbelastning, optimera din träning och följa din resultatutveckling. Funktionen gör att olika typer av träningspass kan jämföras med varandra och hjälper dig att hitta den perfekta balansen mellan vila och träning.